De boekingen van onze schoolvoorstellingen verlopen sinds 2010 via Impresariaat Uit De Kunst (IUDK).

Onze theatertournee wordt verzorgd door impresariaat Senf-De Bogen.

Techniek:
De priklijst voor Het is geen wedstrijd vindt u hier.
Het lichtplan voor Het is geen wedstrijd vindt u hier.


Impresariaat Uit de Kunst (IUDK) is het grootste gespecialiseerde impresariaat in kunsteduactieve voorstellingen op school en in theaters. Zij selecteren muziek-, dans- en theatervoorstellingen, al dan niet in combinaties met workshops, op thema, doelgroep, schooltype en leeftijdsgroepen en bovenal op KWALITEIT en GESCHIKTHEID. IUDK opereert jaarlijks met een 2.000 tal voorstellingen door heel Nederland.

IUDK bedient een doelgroep van kinderen en jongeren van 4 - 18 jaar en heeft hiertoe een 40-tal gespecialiseerde artiesten/gezelschappen, die een passie hebben om voor deze doelgroep op te treden. Jaarlijks brengt IUDK een seizoensbrochure uit (kostenloos aan te vragen via info@iudk.nl). Tevens organiseert IUDK jaarlijks de Etalagedagen met een prachtig aanbod aan nieuwe voorstellingen (zie ook www.etalagedagen.nl). Sinds de invoering van de Cultuurkaart, hoort IUDK bij de grootste Cultuurkaart-acceptanten. Daarnaast is IUDK lid van de brancheorganisatie Kunstconnectie.

Telefoon: 030-711 5105
Email; INFO@IUDK.NLSenf Theaterpartners representeert meer dan 50 theaterproducenten, gezelschappen en artiesten. Wij verzorgen niet alleen de tourneeplanning maar we bewegen en ontwikkelen ook mee in de theaterwereld. Theaterproducties moeten actueel zijn,relevant en interessant voor theaterbezoekers, daarom zorgen wij ervoor dat er ieder seizoen weer een rijk gevuld en divers aanbod aan theaterproducties in de theaters te zien is. Wij maken ons hard om met de juiste inzet en betrokkenheid de beste producties te ondersteunen, want Senf Theaterpartners heeft hart voor theater!

Het impresariaat richt zich op de verkoop en tourneeplanning van een grote verscheidenheid aan producenten, gezelschappen en artiesten. Tot de klanten behoren onder meer Joop van den Ende Theaterproducties, het Nationale Toneel, Ashton Brothers, Boudewijn de Groot en Tineke Schouten. Daarnaast biedt de Bogen Theaterproducties een afwisselend aanbod aan artiesten en producties voor de kleinere, intiemere theaters. Het introduceren van nieuw talent, zoals Van der Laan & Woe, Herman in een bakje Geitenkwark en Piepschuim is daarbij een belangrijke doelstelling.